Yerköy Şehit Ferhat Gökdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 3545161915
WEB https://yerkoyeml.meb.k12.tr
Adres : AYANOĞLU MAH. ŞEHIT ŞABAN KARADOĞAN_2 SK. ŞEHİT FERHAT GÖKDEMIR MESLEKI VE TEKNIK BLOK NO: 8 YERKÖY / YOZGAT
VİZYON : Çağdaş toplumların seviyelerine ulaşıp onlara yaraşır hale gelmek, mesleki ve sosyal alanda öğrencilerini geliştirmek, bilginin ön planda olduğu çağımızda bu bilgiye sahip olmayı öğrenmek, öğrenci ve mezunlarını örnek birer insan olarak yetiştirmek amacı ile yola çıkan bir kurumdur.
MİSYON : Geleceği bugünden şekillendirme sorumluluğuna sahip, Ulu Önder M.Kemal ATATÜRK’ün çizdiği yolda bıkmadan usanmadan dünya teknolojisini yakalamayı ve onları geçmeyi bilen, uygar ve medeni bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama:08.00 Bitiş :17.00
Pansiyon : 200 yataklı erkek öğrenci pansiyonu
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ilçemizin her noktasından yürüyerek ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Yerköy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Futbol, Voleybol, Basketbol, Futsal gibi branşlarda birçok etkinlik yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuz her yıl Tubitak Liseler Arası Araştırma Projeleri yarışmasına hazırladığı projeler ile katılmaktadır. Ayrıca Bakanlığımızın düzenlediği Robot yarışmalarına da katılmış birçok derece almıştır.